Uutta ja vanhaa

Koluan epäsäännöllisen säännöllisesti kirpputoreilla ja kierrätyskeskuksessa. Helmillä oli alun perin melko vähän lautasia, aterimia ja muita ruokailuvälineitä. Nykyään niitä on riittävästi meidän joukkiolle ja vieraille. Erilaisia, mutta kaikki suunnilleen samalta aikakaudelta.

Pelastukset
Viimeisimmät hankintani. Kolhuja kokenut tarjotin, pullo salaatinkastikkeille, voiveitsi, raastin tuikkukynttilän suojaksi ja – potta. Alkuperäisen käyttötarkoituksensa sijaan siitä näillä näkymin tulee kukkaruukku.
Tarjotin ja vanhat lasit
Tarjotin sopii hienosti samaan asetelmaan Helmin alkuperäisten lasiesineiden kanssa.
Aterimet
Näiden kaltaisia lusikan koristeita ja luupäisen voiveitsen kaiverrusta en ollut aiemmin tavannut. Kiehtovina nekin saivat uuden kodin Helmiltä.
Uusi sohva
Tänä vuonna Helmi sai kevätlahjaksi myös upouuden puutarhasohvan. Olin ihastellut sitä Boknäsin myymälässä jo vuoden verran. Joka kerta se tuntui kuiskivan perääni. Nyt se on pergolassa kuin kotonaan. Ja niinhän se onkin.
Äitienpäiväkortti
Jk. Viitaten edelliseen kirjoitukseeni, sain äitienpäivänä tämän suloisen kortin tyttäriltäni. Sen on piirtänyt heistä esikoinen. Kun löydän sopivat kehykset, teen siitä Helmin kesähuoneeseen taulun.

Kesä on vihdoin täällä! Nautitaan!

3 thoughts on “Uutta ja vanhaa

  1. Voi, miten hurmaavia löytöjä! Vanhoissa astoissa ja aterimissa on suloinen tuntu. Niitä on ilo tiskata käsin. Tyttäresi tekemä kortti on taidokasta työtä. Saat siitä ihanan taulun. Sydämellisin terveisin Tuija

    Liked by 1 henkilö

  2. Wanhat aarteet nousevat esiin entistä paremmin kun sekaan ripottelee jotain uutta. Boknäsin puutarhasoffa on aivan omaa luokkaansa. Toivotaan että kesä tosiaan tulee jäädäkseen ja pääsette nauttimaan Helmin miljööstä ja aarteista täysin palkein! MarkeKoo : )

    Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti